uFeel.me
Дори на старини
Автор: raia vid,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 568
Не мога аз да разбера
защо когато млада бях
във мене влюбваха се
само стари господа.
Не ги харесвах.
Вече съм на техните лета,
а искат ме младежи,
които могат да си ми деца.
Каква е таз игра?
Ирония? Съдба?
Славата да са мъже
или хванати в любовното въже
трупат точки за нечие сърце?
Стига! Още плача.
Нали съм уж жена,
не съм играчка.
Мечтая и дори на старини
да съм в собствени води
за принц и приказки
от нощти хилядни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me