uFeel.me
Дори думите не стигат...
Автор: peniashkiplashkoff,  7 октомври 2011 г. в 20:32 ч.
прочити: 239
Обичам те,
наистина те обичам -
повече от себе си!
До болка...
Дори думите не стигат...
Ти си Пепеляшка,
която търсех.
Намерих те!
Ти си лунната пътека,
която води през нощта.
Ти си слънцето,
което топли
в студените дни.
Ти си болката,
която не искам да загубя.
Ти си сладък грях,
който искам да запазя.
Толкова си хубава,
че думите не стигат!

© Николай Пеняшки - Плашков

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me