uFeel.me
Дордето сме готови за "Обичам те!\"
Автор: Partilan,  24 март 2011 г. в 09:04 ч.
прочити: 280
\"Здравей и Сбогом\", като за последно!
\"Тук и Сега\", \"завинаги\" е бедно
откъм нюанси, за да го опише -
това, което случва се в Съдбите ни,
когато разберем, че сме  Обичани -
безкористно, безгрижно и безбрежно,
проблясва  метеор- искра в очите ни
и целите преливаме от нежност...

Мигът свещен осмисля в Мига дните ни,
а Вечността в безсмислие се свежда,
превръщайки се в безвъзвратно \"никога\",
препъва ни с уроци безвъзмездно,
че Живи сме, докато още учим се,
а не  докато борим се  да дишаме,
преброждайки пътеките на Случая...
Дордето  сме готови за \"Обичам те!\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me