uFeel.me
Дом
Автор: gabu_95,  20 април 2010 г. в 23:07 ч.
прочити: 518
Построй ми дом от стъкло,
да избягам, 
да не виждам света.

Построй ми дом от стъкло,
че моите нощи без тебе отекват,
че мойта душа е безкрайно ранима,
че мойто слънце без тебе угасна.

Построй ми дом от стъкло,
че вече не мога да видя света,
че вече за мене няма магия,
че ти си далеч.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me