uFeel.me
Докрай
Автор: leidi,  14 юли 2011 г. в 14:27 ч.
прочити: 163

Не ме докосвай, погледът ти пари
в зениците на моите очи.
Остави ме бавно да изгарям
под звуците на твоите звезди.

Не ме докосвай, пръстите ти галят,
струните на моето сърце
и в ритъма му луд танцуват
твоите и моите ръце.

Не ме докосвай, устните ти пият
на глътки мойта самота
и тялото ми в огън вае
самодивски танц на любовта.

Не ме докосвай - вземи ме цялата,
не ме дели болезнено така.
Разпалил ли си вече огъня,
с теб докрай ще изгоря.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me