uFeel.me
Докосвай ме
Автор: gery_74,  21 август 2009 г. в 01:29 ч.
прочити: 451

Докосвай ме и не, недей, не спирай,

минавай с устни всяка нежна част,

под теб ще стена и ще се вълнувам,

ще се разлей сияние в нощта над нас.

 

Докосвай ме и не, недей, не искай,

не искай да те пусна с утрото, в деня,

когато съм така спокойна и щастлива,

когато в мене диша нежно любовта.

 

Докосвай ме, прониквай в мен, люби ме,

ще изпия всяка твоя капка жарка страст,

ще те понеса с онази огнено-оранжева стихия,

и времето ще спре завинаги злокобната си власт.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me