uFeel.me
Докосване…
Автор: alims,  31 януари 2010 г. в 11:23 ч.
прочити: 864

Докосни ме с шепота си
,
превърни ме в топлина.
С докосване едва доловимо
покажи ми любовта!
В страсти нежни превърни ме...
докосни ме,  теб
жадува моята душа.
Мечтая те…
 вземи  ме!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me