uFeel.me
Докажи ми
Автор: zori86,  5 ноември 2008 г. в 19:35 ч.
прочити: 390

Докажи ми, че ме обичаш.
Докажи ми, че ми вярваш.
Докажи ми, че съм всичко за теб.
Не, не, не говори, не ми го казвай, а ми го докажи.
Докажи го, така като и аз ти го доказвам
и все пак ти казвам:

ОБИЧАМ ТЕ!!!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me