uFeel.me
Докато те чакам... мечтая
Автор: mozilla,  19 август 2009 г. в 09:36 ч.
прочити: 538
Жадувам да ми шепнеш под луната,
да ме обгърнеш с топлите ръце,
а думите да галят ми душата,
да усещам биещото ти сърце.

Притиснеш ли ме със гръдта си силна,
сърцето препуска в своето диво желание,
потъвам в любовта красива, всесилна,
пренасям се в тихия свят от мечтание.

Преследват ме спомени близки, далечни,
заспивам със тях и с нежните мили слова,
и сричам на глас твоите думи последни,
докато те чакам до мен да поседнеш... Mечта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me