uFeel.me
Докато спиш
Автор: todorspasov,  13 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 5818
Тъй чакан дъх живот поемам.
Отново си до мен
и Сънчо щом те хване в плен,
аз тихичко ще те погледам.

Че тая гледка, знам, една е
във цялата вселена.
С целувките ти напоена
усмивката ми днес сияе.

Докато спиш ще те загъна
със слънчеви лъчи
и щом отвориш две очи,
във тях аз искам да потъна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me