uFeel.me
Добро утро
Автор: NNY,  10 август 2011 г. в 16:54 ч.
прочити: 248
Събуди се, скъпа моя, отвори очи
утрото пристигна и чака на прозореца
Виж златните слънчеви лъчи!

Тъй сладко спиш и усмихваш се насън
на малко ангелче приличаш,
но вече всичко будно е навън.

За това сега ще те събудя нежно
ще разроша плахо твоите коси
сетне ще целуна лицето ти снежно.

Добро утро, любов, този ден е твой и мой
сега ще полежа да ти се полюбувам,
а сетне ще излезем на слънчевия зной.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me