uFeel.me
Добре ли си, Ани?
Автор: Кристо,  30 ноември 2010 г. в 03:02 ч.
прочити: 511
Чуваш ли ме,
в тъмното сама ли си?
Потърси ме мене сега.
Отвъд лъжи и измамници,
отвъд загуба, болка, тъга...
Не се спирай пред нищо,
ако трябва огън даже запали -
клада от нещата излишни,
високо напрежение и нови искри.
И докато пламъците там са събрани -
Ани, добре ли си? Добре ли си, Ани?

Престорени звуци,
не си ги била чувала скоро?
Така става, като те лъжат,
като те ритат паднала отново,
и цялата гледка е тъжна...
Но ти не се спирай изобщо,
има и днес кой да те подкрепи -
със съюзник си срещу лошите,
а не както преди - със сълзи...
... и докато те ти поставят капани,
Ани, добре ли си? Добре ли си, Ани?

Ако и така не съм успял,
да те накарам да видиш,
да те накарам да се усетиш,
че дните ти могат да бъдат
понякога тъмни, понякога светли,
и все така да вървят...

И не се налага да се примиряваш,
не ти трябва и да разбереш,
Ани, ти сега се упражняваш,
да живееш преди да умреш...
... без за това да съжаляваш,
без да са ти останали рани,
Ани, добре ли си?
Добре ли си, Ани?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me