uFeel.me
Добре че
Автор: pichat89,  15 февруари 2010 г. в 22:44 ч.
прочити: 239
Добре че навън вали нежен дъжд,
за да скрие сълзите ми сега от теб!
Добре че всичко около нас,
е тъй красиво че не виждаш тъгата ми!

Ето днес всичко е различно нали,
ти стоиш пред мен, а навън е мрак!
Добре че времето в нас е тъй мрачно,
за да скрие тъгата в нашите души!

Добре че навън покрито е с капки дъжд,
за да скрият твоите сълзи на лунна светлина!
Добре че навън е мрак и тишина,
за да можеш да чуеш сърцето ми обич моя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me