uFeel.me
До забрава
Автор: juliet007,  13 декември 2011 г. в 22:49 ч.
прочити: 302
                       Понякога те искам, а мълча,
                       и думите събудени приспивам,
                       облечена в очите ти вървя,
                       към спомени, където те намирам.
                       
                       Докосвам те за кратко, после пак,
                       завръщам се в притихналата стая
                       и в сенките на падналия мрак,
                       оставам да те чакам. До забрава.

                       Понякога те виждам, а стоя,
                       невиждана сред купищата хора,
                       и чезнеща в безбройната тълпа,
                       аз зная, че съм само, само твоя.

                       Изписвам те след туй във някой стих,
                       останала без дъх те препрочитам,
                       и търся в редовете пристан тих,
                       където без вина да те обичам.  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me