uFeel.me
До вчера...А днес?
Автор: miss joke,  20 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 434
До вчера бях друга. А днес? Днес съм различна. Промени ме той-Животът. Отне ми вярата, надеждата, мечтите. Сега е вече късно за всичко и за нищо. До вчера бях добра. А днес? Днес съм гадна. Промениха ме те-Хората. Отнеха ми невинността и блясъка в очите. Сега е вече късно за всичко и за нищо. До вчера бях обичана. А днес? Днес съм презирана. Промени ме тя-Реалността. Отне ми усмивките и детската наивност. Сега е вече късно за всичко и за нищо. До вчера бях момиче. А днес? Днес съм жена. Промени ме той-Нещастникът. Отне ми щастието, непорочността и любовта. Сега е вече късно за всичко и за нищо. Наистина е късно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me