uFeel.me
До тебе искам
Автор: milgeo,  9 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1281
И както слънцето се скрива уморено
в прегръдката на хоризонта,
до твойто рамо сгушена ако заспивам,
ще преживея леко всяка болка.

И както слънцето се потопява бавно,
зад върхове, там някъде далече,
така във твойте длани приютена
света аз искам да забравя вечер.

И както слънцето изгрява сутрин,
с ръцете си да съживява всичко -
с целувка искам сутрин да се будя,
деня си да започнем със усмивка.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me