uFeel.me
До мен
Автор: yossifova,  14 януари 2012 г. в 00:03 ч.
прочити: 294

Този мъж е прекрасен!
Той ме буди с щастлива усмивка.
И не ми се кълне във любов,
но държи във ръцете си грапави
страховете ми, до болка излъскани.

Този мъж, като дъбова сянка
е надвесил над мене лице,
той не моли, не иска, но взе
от душата ми малките ястреби,
дето все ми кълвяха небето неистово.

Този мъж е най-обикновен.
И за мен е най-неочакваният.
Сутрин заедно пием по късо кафе,
а вечеряме с дълго обичане.
Този мъж е щастливец! До мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me