uFeel.me
До мен
Автор: mol4o,  24 декември 2011 г. в 22:43 ч.
прочити: 238
За любов от рано зажадувах,
сърцето ми за ласки закопня,
и все в търсене към нея аз пътувах,
а до мен била е тя.
Да, до мен...! Явно сляпа бях тогава...!
По пътя черен бях поела,
в търсене на бели небеса,
падах, ставах, а ти ми подаваше ръка,
и тогава аз видях в очите твои - любовта!
Ти си момчето търсено от мен,
ти си слънчевият лъч на моя ден!
Сега в емоции, копнежи, красота,
засия и моята душа!
В очите ти зелени,
аз се взирам и виждам в тях света...!
Светът мечтан, светът желан!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me