uFeel.me
До мен си, но сякаш съм сама.
Автор: kote_tr,  2 юли 2011 г. в 03:13 ч.
прочити: 189
До мен си, но сякаш съм сама,

тук си, но душата ми

е празна.



Ела покажи ми, че 

си тук до мен покажи 

ми, че и аз съм човек.



От нежност и ласки имам 

нужда аз в този сив и мрачен 

свят.



Моята подкрепа искам 

ти да бъдеш и силно 

да ме прегърнеш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me