uFeel.me
До края
Автор: mol4o,  2 септември 2011 г. в 21:21 ч.
прочити: 231

Помня стените, който построих около себе си,
но скъпи ти ги разруши..!
Никога не съм ти обещавала,
че всеки ден ще е слънчев
и няма да ти обещая..!
Давам ти сърцето и душата си,
а какво ще правиш с тях- не зная..?!
Ти решаваш..!
Но само едно желая- с мен да бъдеш до края..!
Намери начин и аз те допуснах до себе си,
стоя в светлината на твоя ореол- всеки ден,
и вече знам, аз намерих своя АНГЕЛ..!
Сякаш се пробудих от вечния сън, в който бях..!
Ти разби всяко мое правило
и сега съм щастлива..!
Пронизаме като слънчев лъч,
изгарящ в най-тъмната ми нощ..!
Всеки път, когато ме погледнеш,
чувствам твоята любов,
изгаряща като жарава моето сърце..!
Сърце биещо само за теб..!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me