uFeel.me
До кога?
Автор: gery_74,  21 август 2009 г. в 17:02 ч.
прочити: 350

До кога ще изпълваш деня ми,

и по теб ще тъжа и бленувам?

До кога ще бушуваш в ума ми,

и за теб ще мисля, ще се страхувам?

 

До кога ще копнее душата,

нежно, с обич само теб да прегърне?

До кога ще се взирам в мрака,

стъпките твои защо все не чувам?

 

До кога ще умира сърцето,

щом те няма вечер до мене?

До кога ще е тъжно лицето,

а Любовта кога ще я има?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me