uFeel.me
До кога?
Автор: VZ_Dobreva,  19 юли 2011 г. в 01:33 ч.
прочити: 173

Онази нощ те сънувах, твоята и моята длан.

Нежно, плахо и несигурно се галеха. 


Ти ме погали, отдръпнах се.

Придърпа ме.

Аз те погалих, отдръпна се.

Придърпах те.

И отново, и отново.


Докога ще се лъжем така?

Докога ще бягаме и ще се връщаме по-влюбени от всякога? 

Докога ще продължаваме? 

Любов, кажи ми докога?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me