uFeel.me
До кога ще я караш да страда?
Автор: Loshata,  31 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 313
До кога ще я караш да страда, ти мислиш че тя не знае че не излизаш и се връщаш призори. Ще я изгубиш тази жена е добра и не го заслужава. До кога ще я караш да плаче? Нямаше да бъде същото, ако ти беше на нейното място. До кога няма да го разбираш, докато тя спре да те обича и вече стане прекалено късно? Ти убиваш жаждата й за живот, сърцето й е крехко и тя може да чувства. И дори да не искаш да го признаеш ще плачеш когато тя не е до теб и ще почувстваш болката, която тя чувства. Любовта която се отдалечаваше, самотата която те обгръща ще чувстваш, че умираш без любовта й. Сам й дай любов без да се страхуваш, поискай й прошка... време... и отношението ти от днес да е по-добро. Кажи й го, защото утре може да е твърде късно. Хайде не сдържай сълзите си и не губи повече време преди да е казала "сбогом", така че пази я ако още я обичаш и се отнасяй с нея както тя заслужава, ако не остави я да си върви. Това разсъмване й причини болка, ако не я обичаш вече си върви, кажи й го като приятел, аз ти го казвам от сърце бори се за любовта й, тя е добра жена не се отнасяй лошо с нея. Изкрещи й любовта си защото е време да кажеш, че имаш сърце. Вече е уморена да ти прощава и повече няма да приема твоето незряло отношение. Просто й кажи дали я обичаш или не , защото тя те обича и се притеснява да приключи тази връзка и да остане без любовта ти...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me