uFeel.me
Днес
Автор: magdalena_as,  29 юни 2011 г. в 21:54 ч.
прочити: 188
Днес дума няма да ти пророня, 

днес ще съм със броня,

днес и аз ще ранявам,

днес и аз на \'странни реакции\' 

ще се поддавам,

днес ще съм жестока и груба,

днес ще съм и аз друга.

Но теб ще  те заболи ли?

-Май не?

Робокоп беше твоето име,

който не чувствата си не показва,

който е най-силен на Земята,

който пред никого глава не свежда,

на когото му е каменно лицето,

навярно и сърцето!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me