uFeel.me
Днес я няма...
Автор: dufi,  24 май 2009 г. в 14:00 ч.
прочити: 307
Само болката говори днес на моето ухо...
 
Сълзи се стичат тъмни от червените очи...

До смърт сърцето ми се умори да чувства болка...

И съжалявам както никога, че те наказах с думи... 



Студен си...

като камък ми напомняш за живота...

Отново сгреших, че съм такава...

Горчи ми ... да преглътна не мога

обидите, с които на раздяла ме сломи....



След всеки жест, след всяка дума...

все по-слаба ставам...

А ти сякаш се храниш със сълзите ми...



Любовта - къде е тя сега?

Липсва ми нейната топлина...

Защо ни остави сами на брега?



Обичам те любими, обичам те...

и липсваш ми до болка... дори сега...

когато само горчивина усещам от живота...

Без теб няма смисъл нищо

в него, без теб е тъжно, тежко 

да живея...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me