uFeel.me
Днес ти изпратих любовта
Автор: Lidis,  6 април 2012 г. в 15:06 ч.
прочити: 293
Днес смъмрих ветровете и вълните
да те намерят там - на край света,
да те докоснат и отворят ти очите
за пролетната красота.
Подканих птиците да ти попеят,
разлистих цветове, листа,
на слънцето лъчите да те сгреят
и да родят в сърцето красота,
а в нея обичта ми да засеят,
да плисне буйна светлина
и чувствата да никнат и да зреят
подобно пролетни жита
и ветровете с нежност да ги веят
и да разнасят аромата над света.
Да млъкнат и да занемеят
вихрушки зимни и студа,
и вместо тях цветя да се засмеят.
В желание за тебе разтопих леда
изпратих и вълните да целуват кеят
и да прегърнат в страст брега,
над тях с любов и чайки да се реят...
Днес ти изпратих любовта! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me