uFeel.me
Днес ще чета по лицето ти
Автор: CAMCOH,  25 октомври 2009 г. в 08:31 ч.
прочити: 474
Днес ще чета по лицето ти
и твоите нежни черти.
Днес ще разстилам сърцето си
в зората край твоите очи.

Дали да започна със устните,
или с румените ти страни?
Дали да целуна до скулите,
или някъде по-настрани?

Галя те бавно. Със длани.
И попивам всеки миг от теб.
И пак те целувам – от обич,
и пак ще те сгуша при мен.

Чак накрая достигам очите ти,
в които така се изгубвам...
И пак ги прегръщам – обичам ги,
така, както цялата теб!


21.10.2009.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me