uFeel.me
Днес издигам стена
Автор: Ружена,  10 март 2009 г. в 13:01 ч.
прочити: 326

Аз прехвърлях мостове.
Някъде...
Някога...
Виж ме днес -
днес издигам стена -
да те пази от мен,
да ме пази от мен самата,
щом опитам да те задържа .
Уж със нея и мислите
тук, при мене остават...
Уж,
но миг им е нужен
и гледай,
как ще свърнат от пътя
по пътечката стара
и към тебе ще хукнат,
неверници...
А внимавам...
Тъй дълго,
безкрайно внимавам -
да те пускам в съня си
е чисто безумие,
но мигът
натежали клепачи притваря
и стоиш пак
на прага на сърцето изгубено,
по стените се стичаш натрапчиво
и болиш
като стара, отворена рана душата ми.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me