uFeel.me
Диви малини
Автор: Принцеса Променанде,  4 септември 2011 г. в 09:48 ч.
прочити: 245

Изпопадаха тъжните лешници

по зеления мъх край реката,

непроронени скривам сълзите

и на камък ми стана душата...

 

Портокалово слънце притича

през небесните сини поляни,

бляскат петите му нежни

от рошави облаци издрани.

 
Май на калинка душата си дадох

да премине небесните двери,

диви малини ако поискаш,

кой ли сега ще ти намери?


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me