uFeel.me
Дивачка
Автор: yotovava,  14 ноември 2009 г. в 15:11 ч.
прочити: 289

Лудост е! Знам! Полудей!

По-страшно няма да стане!

Като трънче в петата съм днес,

утре превръщам се в рана.

 

Не сънувай през мойте очи

сънища в свежо зелено.

Аз съм тръпка, която горчи,

болка, с която да стенеш.

 

Ако можеш да бъдеш, ела,

като никога  друг и различен.

Дива съм! Огън и плам!

Eдинствено знам да обичам!

 

Искам всичко тук и сега!

Без остатък и нищо за утре.

Нямам време за доза тъга.

Не разменям трохи за минути!

 

март, 2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me