uFeel.me
Девица
Автор: plameniskren,  27 юни 2010 г. в 08:19 ч.
прочити: 478

       Девица

Към мене хвърчиш ти сама,
пърхаш с нежни крилца.
Навън е отдавна луна,
а в тебе-хиляди слънца.

Припкаш със слаби крачета,
косите ти златни се веят.
Гледат ни другите момчета -
завиждат на нас и злобеят.
 
Идваш с усмивка щастлива,
хвърляш се в мойте обятия.
Боже!-Колко си красива!
Нима съм за теб най-важния?!

Наистина ли толкоз ме искаш?!
Та ти си ручей кристален!
Не можеш ли поне да устискаш
за малко, порива разпален?

Кажи ми как да посегна,
използвайки нашата близост,
на тая красота съвършена,
на твоята крехка наивност?!

Стига ми само да чувствам
с устни лицето ти бяло,
а ръцете наслада да вкусват,
докосвайки твоето тяло.

Ще успея ли аз да запазя
невинността ти още детинска
и с туй пред теб да докажа
любовта си, която подтискам?

Няма ли след туй да съжалявам
за грешката дето съм сторил,
че аз съм този мъж, който
очите ти за друг е отворил?

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me