uFeel.me
Детето
Автор: OkovanaNejnost,  24 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 354
Детето в мен се смее...
Приглажда нежно косата ти
със мъничките си ръчички.
Поглежда тихичко в очите ти
с надежда за обич.
Ти обичаш това дете,
детето в мен
и си толкова добър със него.

Детето в мен плаче...
Свива се болно и обвива
с ръце коленете си.
Прехапва долната си устна
и треперейки вика "мама".
Нали обичаше това дете,
детето в мен
и беше толкова добър със него?

Детето в мен порастна
и бавно се изправи
на крака...
Силно и някак демонично хладно.
Ти харесваш това ново дете-мен
и боя се...
само го харесваш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me