uFeel.me
Дете
Автор: ekstasis,  10 януари 2012 г. в 15:09 ч.
прочити: 454

Ти си лоно на нежна магия

и ме хвърляш на клада от зов -

тази мъжка душа - изгори я

и покръсти я с дива любов...

 

И наливаш омайното биле,

а по устните сладко горчи

и  тръпчивото  обезсилие

ме изпива с красиви очи...

 

Няма как да си тръгна от тебе,

а от себе си – няма къде...

Без любов е човек непотребен,

а със нея  - остава  дете...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me