uFeel.me
Денят си ти
Автор: ventzislav,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 1032
на Мариана

Денят си ти.
Нощта съм аз.
Докосни ме.
Аз паля небето над теб
и искам да те потопя
в зведопада на очите ми.
Денят си ти.
Нощта съм аз.
Прегърни ме.
За да родим утрото.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me