uFeel.me
Денонощие
Автор: Mimonche,  13 юли 2009 г. в 23:20 ч.
прочити: 259
Вечерта е наша – прегърнати
и сякаш по-красиви нощем
са телата ни обгърнати
в любов и стенещи за още ...


Нощта е наша… цял съм твой,
в обятията топли се потапям.
Не ми оставяш миг покой,
треперещ във ръцете ти се стапям.


И сутринта, и тя е наша,
да пием заедно кафе ;)
Хубаво ми е и чак се плаша,
че с тебе ми е толкова добре ;)

Денят усмихнат ни събуди –
целият бе наш и мързелувахме,
а слънцето пък ни се чуди,
че до тъмно с тебе се целувахме.


21:21
28 юни 2009г.
Mimi & Niki

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me