uFeel.me
Ден след ден,нощ след нощ
Автор: Malita,  12 юни 2009 г. в 01:20 ч.
Прочети: Ден след ден,нощ след нощ
прочити: 491
Ден след ден напразно обещавам
мислите за теб да залича,
всяко кътче от душата си преравям,
спомените трия без следа.
Тръгват си, а после ме връхлитат
в миг усилията се превръщат в прах.
Ден след ден, а всъщност цял живот.

Нощ след нощ надеждата пропъждам
с думи на коварство я теша,
моля се, проклинам я и мамя,
искам ведрия й глас да заглуша,
тръгне ли си тя и ти си тръгваш,
но на утрото събужда се до мен.
Нощ след нощ, а всъщност цял живот.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me