uFeel.me
De prime abord
Автор: JordanMishev,  12 декември 2008 г. в 22:37 ч.
прочити: 335
Направих с тебе много стъпки -
и първи, и поредни, и открих,
че първата любов не се забравя,
че никога не спира да гори.
-
Вълшебство, спомени - магия,
това за мене бяхме в стих.
А толкова изведнъж си отиде,
след теб застрадах и се скрих.
-
Опитах да избягам надалеко,
но всяко място беше Ти...
която ме накара да открия,
че болката наистина боли.
-
От хилядите светещи кълбета
смирено всяка вечер пожелавах,
щом пак не мога да съм с тебе -
да мога аз поне да те забравя.
-
Какво остана? Нежен спомен.
И радост, но и тъжното. Уви!
Остана също трап огромен
от паднали безсмислено звезди.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me