uFeel.me
Дъждът… запламтя…
Автор: pavli,  7 септември 2009 г. в 13:48 ч.
прочити: 3037
Дъждът плисва своя топъл шлейф…
Върху нас се посипват водни кристали…
Дишаме свежест… смях… Вълшебно е.
Немирен вятър нежно ни гали.

Не сме сгушени, а с разперени ръце.
Жадно поглъщаме всички сигнали…
Нека Вселената пак разбере
с колко копнежи дъждът ни разпали…  

                                                    © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me