uFeel.me
Дъжда
Автор: teditoOo,  10 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 335

Дъждът със сълзите ми се слива -

отново съм самичка на света,

без теб, закакво ми е да бъда жива?

За да проклинам доживотно любовта?!? 

Отново ме очаква самота,

само капките от дъжд не ме предават,

не видя ти и една моя искрена сълза,

само дъждовните капки свидетели стават. 

Отново аз ще плача до безсилие,

отново ще ме утешава и дъждът,

нима след всичко станало,

очакваш да повярвам в любовта?!? 

Като лудите - самичка си приказвам,

и проклинам се, че отново съм сама,

че искам да живея аз вече няма да показвам...

и знам, че ще ме утеши единствено дъждът...!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me