uFeel.me
Дъжд
Автор: ariel,  3 октомври 2009 г. в 10:00 ч.
прочити: 469
Дъждът вали.
Очаквам те на
тази гара...
И в този чужд
за мене град.
Сънувам ли,
или писмото ти
е истина?...
Защо усещам,
как сълзите
падат пак?

Съпруг, деца
и задължения...
Ще теглят
на обратно
твоят бяг...
Дали ще бъдеш
смела, както в
стиховете,
или щe
пожертваш
любовта?

Ето виждам...
влакът спира.
Непознати
преминават
покрай мен.

Очи затварям
и в молитва
 питам:
- Има ли те
в моят ден??

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me