uFeel.me
Дъжд
Автор: bizcocho,  29 май 2009 г. в 22:58 ч.
прочити: 661
Целуни ме в дъжда... Заваля...
С устни, капки по мене попивай,
таз целуната нежна роса
в жажда твоя на глътки отпивай...
 
С топлота докосни ме в дъжда,
да се стичат на ласките капки,
да разгарят и палят с жарта
на непреходни, огнени страсти...
 
"Теб обичам" прошепни под дъжда,
всяка капка от любов да простене,
да блести с отразени сърца,
щастливи от дъждовното време.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me