uFeel.me
Дъжд от звезди
Автор: Шкафчето,  20 юли 2011 г. в 19:31 ч.
прочити: 454
Дъжд от небето тази вечер се спуска,
но някак странен е тоз дъжд - блести.
Облаци няма, небосвода е ясен...
Сетих се - да, туй е дъжд от звезди.

Някой ми каза: \"Звездица щом пада,
желание бързо измисляй си ти
и тя изпълнява!\" А дъждът звездопаден
дали ще ми сбъдне всички мечти!

Те не са много - мечтая да бъда
обичан от теб и с тебе щастлив.
В животът ни мир и любов да царуват...

Този дъжд звездопаден е много красив!

2011-07-20

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me