uFeel.me
Дъжд от сълзи
Автор: rynsuid,  28 ноември 2009 г. в 15:16 ч.
прочити: 507
Отново люшкат се листата
дъждът не спира да вали,
как почуква по стъклата
и стича се като сълзи.

Не изчезвай в тъмнината
сърцето ми без теб кърви,
дъждът почуква по стъклата
и стича се като сълзи.

Всяка капчица пролята
от горещи устни спомени,
дъждът замести тишината
и стича се като сълзи.

Плъзгам пръсти по стъклата
докосвам твоите сълзи,
те попиват във душата
Дъждът не спира да вали ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me