uFeel.me
Дай ми…
Автор: daria_georgievna,  18 януари 2010 г. в 15:09 ч.
прочити: 158
Дай ми
няколко парченца красота.
Извади
от джоба си преструвките,които
не разбирам.
Суетата ти е късче от самотна тишина.

Дай ми
призраците на страха си.
Искай
да съм вярна на изгубените ти слова,
не откривам
твоят поглед в тъмнината, без следа останал там.

Дай ми
тихите сълзи на онзи,
не загубен
лъч от спомени без смисъл остави.
не забравям
нежните пътеки на целта ми –

Дай ми твоите самотни висини.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me