uFeel.me
Дай ми знак
Автор: alims,  10 септември 2008 г. в 21:35 ч.
прочити: 673



Дай ми знак, че съществуваш...

Чакам те да те обичам...

Чакам те да ме целуваш...

Да ми дадеш сърцето си,

... аз моето да ти даря.

Чакам те добре дошъл си!

Сбъднат и мечтан сън

ти в живота ми бъди.

Чакам те със любовта ти

аз да съм красива

и с обичта ми ти да си щастлив...

Чакам те... има те...

Ти там си знам това!

В облаците от мечти си

... чакам те... ТИ СИ!

Дай ми знак...



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me