uFeel.me
Дай ми знак
Автор: lepart,  17 юли 2011 г. в 18:20 ч.
прочити: 258
Кажи красива Афродита,
коя е вярната посока? 
Защо си мисля че напред вървя,
но все във кръг се аз въртя?
Затова кажи ми накъде да тръгна,
истинска любов да ме прегърне?
Лъгах се аз много пъти,
и тръгвах все по грешен път.
В жени красиви, винаги се влюбвах,
и мислех аз че съм щастлив...
но много бързо ги разлюбвах,
и отново бях на кръстопът.
Сега се чудя накъде да тръгна,
все още няма за любовта компас,
Но вярвам че любовта си ще намеря,
и щастлив ще бъда аз. 
И ако наистина те има,
аз моля те подай ми знак.
Любов красива ти прати ми,
аз искам истински да бъда влюбен пак.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me