uFeel.me
Дарената обич
Автор: Malita,  20 януари 2009 г. в 01:29 ч.
прочити: 471
Дарената обич не връщай назад,
щом пари в сърцето обида.
Когато си сам и болка те гложди,
със ласка далечна, утеха ще носи.

Дарената нежност не връщай назад,
когато горчи ти в душата.
Тъгата щом гост е и студ е навън,
тя сгрява самотните нощи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me