uFeel.me
Давам
Автор: Kat,  17 юни 2010 г. в 12:38 ч.
прочити: 352

Моята муза и нейните струни

ти разтреперваш до дъжд.

В мен заваляват хиляди думи

и ума ми разпъват на кръст.

 

Никъде, някъде, има ме, няма.

Гоня и спирам, залези виждам.

Чудя се искам ли в тук да остана.

Зная, обаче, тебе, че искам.

 

Давам ти тялото и душата си.

С тях те до изгрев обичам.

Давам ти, давам слънцата си,

даже когато зад облак се крият.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me