uFeel.me
Давам всичко за теб
Автор: никинцето,  30 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 499
Давам всичко за теб,
да се върнеш пак при мен.
Сърцето ми бие за теб,
за нежното ти лице.
Давам всичко за теб,
дори да чувствам само студ.
Душата си давам за теб,
но в живота ти има друг.

За последен път
виждам утрото в твоите очи
вали тъжен дъжд
по запостелите улици
припомни ми,че обичала
си ме някога.

Давам всичко за теб
в празнотата на града.
Сърцето ми бие за теб
коленичил пред твойта врата.
Давам всичко за теб
за вълшебния ти глас.
Душата си давам за теб,
но ти не вярваш в това.

За последен път
виждам утрото в твоите очи
вали тъжен дъжд
по запостелите улици
припомни ми,че обичала
си ме някога.

Една много хубава и прекрасна песен

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me