uFeel.me
Дарявам ти
Автор: beibi,  22 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 638
Дарявам ти искрица
от моята любов,
да заблести като Звездица
в тихата безлунна нощ.

Дарявам ти частица
от моето сърце,
вземи я във съня ти
да сподели със теб нощта.

Дарявам ти целувка
нежна като роса,
сутрин тихо да те буди
с първата зора.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me